• +38637577100
Бронирование

Командные игры

Bogata paleta športnih igrišč v športni dvorani in zunaj ponujajo številne možnosti za organizirane skupine, da preživijo svoj prosti čas prav pri nas. Številni športni objekti, locirani v bližini, so idealni za izvedbo raznih športnih dni, VIP športnih dogodkov, turnirjev ali pa tudi športnih praznovanj rojstnih dni.

V poletnem času vam dve nogometni igrišči na naravni travi, nogometno igrišče na umetni travi, 4 peščena teniška igrišča, zunanja igrišča za košarko in outdoor center ponujajo odlične možnosti za sprostitev in rekreacijo, druženje pa skupine rade nadgradijo z piknikom v naravi ali gostinsko ponudbo naših hotelov, restavracij in koč.

V zimskem času športna dvorana nudi vrhunske pogoje za igranje nogometa, rokometa, košarke, odbojke, tenisa, squasha, badmintona, namiznega tenisa, v dvorani pa se nahajata tudi urejena plezalna stena in fitness center. Izbira kakšnega od dvoranskih športov je odlična ideja za sprostitev po smučanju, dan pa gostje radi nadaljujejo še v enem od wellness centrov.

Cenik

Cenik

Preverite aktualne cenike za sezono 2014/2015
V športni dvorani

V športni dvorani

Številne možnosti za rekreacijo na toplem.
Vrhunski šport

Vrhunski šport

Odlične reference za organizacijo aktivnih priprav športnikov ali prijateljsko tekmo.