• +38637577100
  • DE
Reservierung

Smučišče Rogla že tretjič najbolj zaupanja vredno smučišče

Rogla, 26. 8. 2021
Petnajsto potrošniško raziskavo o zaupanju v blagovne znamke Trusted Brand 2021 je založba Mladinska knjiga izvedla v sodelovanju z Inštitutom za raziskovanje trga in medijev Mediana iz Ljubljane. V raziskavi so sodelovali 1003 respondenti - s ciljem ugotoviti, katerim blagovnim znamkam, podjetjem, organizacijam in osebnostim Slovenci najbolj zaupamo.

Posebej nas veseli in navdaja s ponosom dejstvo, da so Slovenci, tokrat že tretjič, prepoznali Roglo kot najbolj zaupanja vredno blagovno znamko med slovenskimi smučišči.  

Zasluge, in s tem velika zahvala, gredo ob tej priložnosti vsem zaposlenim, ki z znanjem, trudom in pogovorno pohorsko gostoljubnostjo – tudi v zahtevnih pogojih, ki jih je prinesla nova »covid« realnost - omogočajo nepozabna doživetja in krepijo zaupanje gostov in obiskovalcev v blagovno znamko Rogla.

Pridobljeno nagrado Trusted Brand oziroma zaupanje tistih, ki so sodelovali v raziskavi - razumemo kot veliko odgovornost ter izraz zavezanosti podjetja Unitur in vseh zaposlenih k aktivnemu, zdravemu in vitalnemu življenjskemu slogu, ki ga živimo in ponujamo našim gostom in obiskovalcem v centrih Rogla in Terme Zreče.
Več