• +38637577100
  • DE
Reservierung

Preverite novosti na Rogli za to zimo!

Rogla, 2. 11. 2018
Ker je Rogla družinam prijazno smučišče, bomo letos ponudbo za najmlajše še nadgradili. 
  • Otroški snežni park ob smučišču Uniorček bo obogaten s postavitvijo novega, 90 metrov dolgega pokritega transportnega traku, s katerim bo smučanje še bolj prijetno. 
  • Ko se stemni, bomo ponujali zabavo ob večernem sankanju.
  • Pohorska vasica je v preteklem času postala priljubljeno mesto za družinske dogodivščine – tako poleti kot pozimi. V prihajajoči zimi bodo (od petka do nedelje in v času počitnic) v Snežni pohorski vasici pri Uniorčku potekale številne animacijske dejavnosti, katerih posebnost bodo predvsem igre na snegu, ki so se jih nekoč igrali naši starši in ki smo jih v zadnjem času nekoliko potisnili morda tudi zaradi pomanjkanja snega v dolini. 

 

NOVO TUDI: 

1. Prenavljamo Hotel Rogla! V 88 sobah Hotela Rogla bo od letošnje zime naprej v dizajnu izstopala tradicionalna zasnova po meri sodobnega gosta ter njegovih potreb in želja. Visoko kakovost bivanja bodo omogočali premišljena zasnova, skrbno izbrani materiali in težnja po zagotavljanju udobja. Hotel Rogla bo tudi v prenovljeni različici namenjen gostom, ki cenijo aktiven in vitalen življenjski slog ter si prizadevajo čim več prostega časa preživeti aktivno na svežem zraku ter v čudoviti naravi, ki ponuja številne možnosti za zimske športe, kolesarstvo, tek ali zgolj zabavne doživljajske počitnice z družino in prijatelji.

2. Pomembna pridobitev bo tudi novo parkirišče za avtodome na Rogli, ki je trenutno v zaključni fazi ureditve. Peščeno parkirišče bo omogočalo namestitev 40 avtodomov z vso ustrezno opremo za prijeten postanek in nepozabna doživetja. Uporabnikom bodo na boljo priključki za vodo, elektriko in izliv za odpadno vodo ter objekt s sanitarnimi in toaletnimi prostori. Vse to v neposredni bližini smučišča, hotelov in zunanjih gostinskih objektov.
Več